Liedossa tuntuu asiat olevan (ainakin Paimioon verrattuna) melkoisen hyvällä mallilla. Olen yrittänyt lähinnä kokeneita lietolaisia ryhmässämme haastattelemalla ja puolueiden ohjelmia lukemalla tutustua kokonaistilanteeseen. Melko tyytyväisiä ollaan. Toki vaalien alla kaivetaan jotakin asioita eroiksi ryhmien välille herättämään kiinnostusta ja keräämään ääniä itselle.

Paimiossa olin mukana ainoastaan pakottavasta tarpeesta tulleen säästämisen ja leikkaamisen aikana. koskaan minulle ei oikein selvinnyt, miksi tilanteeseen annettiin päästä. Täällä menee paremmin, mutta ainakin itse haluan pitää huolta siitä, että ns. "hyvänäkin aikana" kuntaa johdetaan ja päätöksiä tehdään varautuen myös erilaisiin aikoihin. On syytä ennakoida viisaasti ja ajatella asioita hieman kauemmas. Tällöin osataan antaa arvoa esimerkiksi ennaltaehkäisevälle työlle eri sektoreilla. Se taas monessa tapauksessa tuo selkeästi myös säästöjä kunnan kassaan, mutta siihen ei ole varaa jos kunnan talous päästetään huonoon kuntoon.

Odotan innolla pystyväni toimimaan hyvän lietolaisen tulevaisuuden eteen omalla ymmärrykselläni ja kokemuksellani. Kuntapoliittista kokemusta olen hankkinut Paimiossa kahden valtuustokauden ajalta erilaisissa tehtävissä. Kokemus oli avartava ja mielenkiintoinen, mutta uskallan sanoa olevani nyt huomattavasti valmiimpi luottamustehtäviin. Kokemusta ja myös iän tuomaa elämänkokemusta on enemmän. Ison perheen isänä tiedän perheiden, lasten ja nuorten asioista omakohtaisen kokemuksen kautta, sanoisinko melkoisesti!

Toivottavasti saisin mandaatin äänestäjiltä hoitaa asioita myös Liedossa. Tässä blogissa tulen jatkossakin käsittelemään Liedon kunta-asioita. Paimiossa kirjoitin yli 80 artikkelia blogiini. "Toreilla Tavataan" toivottavasti ennen vaaleja, juttelen mielelläni lisää.

Tässä vielä aihioni jaettavaksi "vaalimainoksekseni", joka painetaan kaksipuoliseksi.

Vaalimainos%20oma%20sivu%201.jpgvaalikuva%20uusi.jpg